Final de curs del reforç de lectura a la Biblioteca de Manlleu

El dia 22 de juny, a les 4 de la tarda, aprenents i voluntàries del reforç de lectura del curs 2021-2022 es van trobar a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA per acomiadar-se fins al curs següent.

Es va fer un acte en què també hi van participar un grup d’alumnes de guitarra de l’Escola Municipal de Música de Manlleu, que van tocar diverses peces durant la trobada.

L’acte va començar amb la benvinguda de la directora de la Biblioteca, entitat col·laboradora del VxL. Tot seguit va intervenir la dinamitzadora del VxL per agrair la col·laboració i la paciència de les voluntàries i l’interès i ganes d’aprendre dels aprenents i aprenentes. Un grup de voluntàries i aprenents van llegir un text de l’Emili Teixdor que explica per què és tan important la lectura, i al final, es van lliurar els diplomes d’assistència a les sessions de reforç.

Per acabar l’acte els alumnes de l’Escola de Música van tocar diverses peces amb la guitarra. Finalment, qui volia podia menjar una mica de coca o fruita. Va ser una vetllada senzilla, tranquil·la i agradable.