La Fundació l’Atlàntida s’adhereix com a entitat col·laboradora al programa Voluntariat per la llengua

A partir d’aquest mes de gener la Fundació l’Atlàntida forma part de les més de 800 entitats de tot Catalunya adherides al programa Voluntariat per la llengua.

Les entitats col·laboradores són aquelles que donen suport al programa de Voluntariat per la llengua. Contribueixen al foment de l’ús de la llengua, de la cohesió social i del coneixement de la cultura i l’activitat social de Catalunya. Així mateix enriqueixen les trobades de les parelles lingüístiques oferint-los activitats o organitzant-ne en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística.

L’Atlàntida presta a la ciutadania de Vic i el seu entorn comarcal serveis de formació, exhibició i suport a la creació i producció en l’àmbit de les arts escèniques i la música. Ofereix als ciutadans, en col·laboració amb els altres equipaments escènics i musicals de la ciutat, una programació estable, de qualitat i diversa que doni resposta als seus interessos i necessitats, que inclogui produccions locals i altres del mercat, i sigui accessible per a tots.

L’Atlàntida oferirà descomptes en tots els espectacles als participants del VxL i també entrades gratuïtes en algunes funcions.

De ben segur que, d’aquesta col·laboració, en sortiran projectes molt interessants. Gràcies a la Fundació l’Atlàntida pel seu compromís amb el programa!

 

Print Friendly, PDF & Email