Trobada de dinamitzadors del VxL per analitzar els resultats de l’any 2022

Divendres, dia 3 de març els dinamitzadors del programa Voluntariat per la llengua van trobar-se presencialment per primera vegada d’ençà de la pandèmia. Va ser una trobada que es va organitzar per analitzar els resultats globals del programa durant el 2022.

Es podria dir que és el primer any, després de  la Covid-19, que s’ha tornat a la normalitat. Les parelles lingüístiques en la modalitat presencial han augmentat considerablement respecte de l’any anterior. I les que es troben de manera virtual s’han mantingut o han baixat lleugerament.

Pel que fa a la comarca d’Osona s’han fet 413 parelles, 337 de presencials i 76 de virtuals. Són uns resultats molt positius que gairebé dupliquen els de l’any anterior. Aquests bons resultats animen a seguir endavant amb el programa.

La reunió entre els dinamitzadors i la coordinació del VxL va anar molt bé per compartir experiències, bones pràctiques, dubtes i suggeriments i per constatar que les persones dinamitzadores del VxL formen part d’un equip dinàmic, amb molta iniciativa i molt entusiasta. Seguim!