Comença el reforç de lectura del curs 2023-2024

Aquesta setmana ha començat el reforç de lectura del primer trimestre a Vic i a Manlleu. La convocatòria ha sobrepassat les expectatives i s’hi han apuntat molts alumnes dels cursos de català i, fins i tot, alguns alumnes de català de l’Escola d’Adults de Manlleu.

En total hi ha 6 grups a Vic i 11 a Manlleu. Cada grup de lectura està format per un grup reduït d’alumnes i una voluntària, que els guiarà en la lectura (resoldrà dubtes lingüístics, de pronunciació, etc.). Les trobades s’han organitzat en horaris de matí o tarda per tal que tothom pugui triar el que més li convingui. Aquest trimestre es faran 5 sessions d’una hora cadascuna i es llegiran llibres de Lectura Fàcil.

Aquesta activitat es pot fer gràcies a la col·laboració desinteressada de les persones voluntàries i de les biblioteques que faciliten els llibres de lectura fàcil, cedeixen espais i ens aconsellen sobre les lectures.