Nova edició del VxL a Torelló

Càritas Interparroquial de Torelló s’adhereix al programa del VxL i la biblioteca de la caseta dels jardins Vicenç Pujol exhibeix el cartell gegant de la campanya de la Queta “Provem-ho en català!”.

Aquest mes d’octubre Càritas Interparroquial de Torelló s’ha adherit al programa del Voluntariat per la Llengua. D’aquesta manera, s’ha formalitzat una col·laboració que ja es duia a terme des de fa temps amb la difusió dels cursos de català entre els usuaris de Càritas, la recerca de voluntaris, l’assessorament personalitzat, etc. Una entitat més que se suma a un bon nombre d’establiments comercials i d’entitats de Torelló que ja col·laboren amb el programa. Benvinguts!

D’altra banda, des d’aquest mes d’octubre, la biblioteca de la caseta dels jardins Vicenç Pujol té a l’entrada el cartell gegant de la Queta de la campanya “Provem-ho en català” juntament amb informació sobre el VxL i com apuntar-s’hiAmb aquesta iniciativa les biblioteques de Torelló fan visible, un cop més, el seu compromís amb el programa VxL i amb la llengua. Així que ja ho sabeu, avui pot ser un bon dia per començar a dir alguna coseta en català i la biblioteca és el lloc ideal per provar-ho. T’hi atreveixes? I els que ja el parleu, trenqueu estereotips! Compartim el català amb tothom!

 

Aquests dies també començaran les 14 parelles lingüístiques d’aquesta temporada de tardor. 4 són parelles que continuen de la temporada de primavera i 10 són parelles noves.