Política Lingüística publica el quart i últim Tast de ‘Fils de conversa’, recurs digital per promoure la conversa en català de forma lúdica

L’SPL publica el quart Tast de Fils de conversa, recurs digital per promoure la conversa en català

Els Tastos són una petita mostra de les gairebé 400 activitats que es poden trobar a les 10 unitats de què consta Fils de conversa, amb l’objectiu d’estimular l’expressió oral a través de vídeos, àudios i jocs. En total hi ha quatre Tastos que s’han anat renovant trimestralment, al llarg de l’any 2023.

Cada Tast de Fils de conversa consisteix en una imatge interactiva amb cinc o sis interaccions que remeten a una activitat de caràcter lúdic. El quart Tast proposa fer un test per saber si som gaire creatius, associar parelles ben avingudes a partir d’unes imatges, veure una pel·lícula de cinema mut i fer l’exercici d’explicar-ne l’argument, parlar sobre diferents maneres de combatre l’estrès i també ens convida a relacionar frases fetes sobre viatges amb el significat que correspon a cadascuna d’aquestes frases. Quan les persones que entren al Tast estan interessades en algun dels temes proposats, poden accedir a la resta d’activitats del fil sobre el tema concret.

Fils de conversa és accessible gratuïtament des de qualsevol dispositiu mòbil i va adreçat a participants en el programa Voluntariat per la llengua, a professorat i alumnat de català per practicar dins i fora de l’aula i a tothom qui vulgui aprendre i practicar el català.