Reforç de lectura a Vic, Manlleu i Torelló

 

Les sessions del reforç de lectura del segon trimestre ja fa dies que van començar i acabaran la setmana abans que acabin els cursos.

Ja fa temps que s’organitzen cinc sessions de reforç de lectura, que són ampliables a sis o set. Aquest trimestre s’han organitzat 5 grups de lectura a Vic, 4 de Lectura Fàcil i 1 de lectura sense adaptar; 9 grups a Manlleu, i un grup a Torelló. Cada grup de lectura està format per un grup reduït d’alumnes i una voluntària. Les trobades s’han organitzat en horaris de matí o tarda per tal que tothom pugui triar el que més li convingui.

Com sempre, les Biblioteques són unes grans aliades perquè cedeixen els llibres, espais i ens aconsellen en la tria dels llibres. S’intenta escollir el llibre més adequat per a cada nivell.