Club de lectura per a parelles lingüístiques d’Osona

El CNL d’Osona i la Biblioteca Pilarín Bayés organitzen conjuntament un Club de lectura per a parelles lingüístiques. L’activitat consisteix en què tots dos membres de la parella lingüística, voluntari i aprenent, es llegeixin un llibre que se’ls proposa. En total s’ofereixen tres propostes de lectures en diferents períodes (gener i febrer / març i abril / maig i juny). Per tant, és una activitat està pensada per als dos membres de la parella lingüística.

Un cop llegit el llibre, s’organitza una sessió de tertúlia sobre el llibre amb la resta de participants. Les sessions de tertúlia són conduïdes per en Joan Brussosa (filòleg, professor d’institut i voluntari lingüístic) i la Rosa López (de la Biblioteca Pilarín Bayés). Prèviament a la sessió final de tertúlia amb els moderadors i amb la resta de participants, les parelles lingüístiques han compartit la lectura durant les seves trobades setmanals. Tenen la possibilitat de participar en les lectures que els interessin i en el període o períodes que més bé els vagi.

Ahir es va dur a terme la primera tertúlia del primer període i hi van assistir un total de 14 persones (7 parelles lingüístiques del CNL d’Osona). El primer llibre triat ha sigut “La meva família i altres animals” de Gerald Durrel.

Aquesta primera trobada ha sigut tot un èxit de convocatòria i han quedat molt contents d’haver compartit la lectura i l’espai amb la resta de participants.