• Sessió 18, 12 de desembre

    Lèxic, pàgina 75 del llibre de l’editorial Teide, exercici 21: aterrar, aterrir, desvetllar, revelar, difós, difús, fondo, fons, comptar, compte, comte, conte, contar

    Diftongació; accentuació: pàgina 32, exercicis 2 i pàgina 33, exercici 4

    Complement directe, ús de EL i AL

    O/U, pàgina 23, exercicis 10 i 11

    DEURES

    Del llibre, pàgines 32 i 33, exercicis 3 i 5

    Aquest dijous comentarem el llibre Set dies de Gràcia. És l’últim dia perquè me’l torneu, també, els que no ho hàgiu fet. També m’hauríeu de donar el text sobre el llibre. Recordeu que és una pàgina com a màxim, amb un resum i comentari personal.

    Farem la gravació dels textos de Prudenci i Aurora Bertrana, que vam comentar la setmana passada. Si tenim temps, farem una petita cosa que  comptarem com a nota de curs: un parell d’exercicis de gramàtica-ortogorafia: accents, a/e, o/u, pronoms.

    També m’hauríeu de fer arribar la solució de l’exercici de comprensió lectora que us vaig penjar la setmana passada al blog, a l’apartat d’Exercicis i activitats.

    Finalment, m’hauríeu de dir qui vindrà a la ruta per Gràcia de dissabte que ve al matí. Hem quedat a l’estació de la renfe de Barberà per agafar el tren de les 9.32h, a l’andana mateix, o bé a la sortida del metro de Fontana, a Barcelona -a les 10.30h-. Ja sabeu que podeu triar l’opció que us vagi millor.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.