• Sessió 18, 12 de desembre

    Preposicions A, PER o EN, del llibre de l’editorial Teide, pàgina 45, exercici 28

    Apòstrof, del llibre, pàgina 37, exercici 12.1

    Activitat oral, pàgina 48 del llibre de l’editorial Teide

    Lectura de poemes, pàgina 49, del llibre de l’editorial Teide. Vocal neutra, O àtona, R final, LL, vocals obertes i tancades

    Lèxic, pàgina 44 del llibre de l’editorial Teide: carboner, rellotger, barretaire, fuster, guixaire, tapisser, camiser, joier, cisteller, llenyataire, llibreter, pelleter, guitarrista, novel·lista, acordionista, retratista, tenista, futbolista, caricaturista, escaquista, pianista, prosista, miniaturista

    DEURES

    De la pàgina 37 del llibre, exercicis 12.2 i 12.3

    Aquest dijous comentarem el llibre Set dies de Gràcia. És l’últim dia perquè me’l torneu, també, els que no ho hàgiu fet. També m’hauríeu de donar el text sobre el llibre. Recordeu que és una pàgina com a màxim, amb un resum i comentari personal.

    Si tenim temps, farem una petita cosa que comptarem com a nota de curs: un parell d’exercicis de gramàtica-ortografia: accents, a/e, o/u, b/v, apòstrofs.

    Finalment, m’hauríeu de dir qui vindrà a la ruta per Gràcia de dissabte que ve al matí. Hem quedat a l’estació de la renfe de Barberà per agafar el tren de les 9.32h, a l’andana mateix, o bé a la sortida del metro de Fontana, a Barcelona -a les 10.30h-. Ja sabeu que podeu triar l’opció que us vagi millor.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.