• Sessió 2, 7 d’abril

    Sessió 2, 7 d’abril

    Lèxic, exercici 15 de les pàgines 165 i 166; hem comentat com s’escriuen els números (és a les pàgines 74 i 75 del dossier; a la pàgina 79 hi ha els exercicis 1 i 2 sobre aquest tema)

    B/V, del full BV, primer exercici. La teoria la teniu a les pàgines 32 i 33 del dossier.

    Carta de queixa, comentari i anàlisi de les cartes fetes a casa: ens hem fixat particularment si responen a les preguntes autocorrectives que vaig penjar al blog (Preguntes per autocorregir-vos la carta « Català a Badia (cpnl.cat))

    Verbs: verbs regulars, pàgines 93-99, teoria i models de conjugació (la teoria no l’hem comentada, us la podeu mirar vosaltres); hem fet els exercicis 1 i 2 de la pàgina 100, a  partir dels quals hem comentat les diferències entre les formes del passat no acabat (que és quan utilitzem he, has, ha, hem, heu i han) i les formes del passat acabat (vaig, vas, va, vam, vau i van)

     

    DEURES

    Acabar el full d’exercicis de la B/V. Els comentarem després de Setmana Santa

    Gravar un vídeo en què recomaneu la lectura d’un llibre en català. No ha de ser excessivament llarg. Amb un minut de durada o poc més n’hi ha prou. Si feu la gravació, penseu a fer-la amb el mòbil en horitzontal i no en vertical, sobretot. Si heu llegit el llibre en castellà, assegureu-vos que n’hi hagi la versió en català. 

     

    RECORDEU QUE LA SETMANA VINENT NO HI HA CLASSE.

    ENS VEIEM EL DIA 20 D’ABRIL

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.