• Sessió 12, 19 de maig

    Sessió 12, 19 de maig

    Lèxic, pàgines 171 i 172 del dossier, exercici 25 (en teniu la solució a la pàgina 250)

    Diferències entre baixar/pujar i abaixar/apujar

    Accentuació, repàs: separació en síl·labes, síl·laba tònica, identificació d’agudes, planes i esdrúixoles. Teniu tota aquesta teoria i alguns exercicis entre les pàgines  8 i 11.

    El correu electrònic: proposta de model i proposta d’exercici. En un correu electrònic adreçat a unes amistats ha d’haver-hi una salutació (informal) i una coma. Després, un primer paràgraf per establir contacte amb la teva amistat (Com estàs? Què hi ha de nou? fa molt temps que no ens veiem….). Després, hi ha d’haver tants paràgrafs com coses hagis de comentar (ho veuràs clar amb la proposa d’activitat per dimarts) 

    Com i com a

    DEURES

    Escriure un correu electrònic, d’entre 150 i 165 paraules. L’heu d’escriure a unes amistats vostres i els heu d’explicar les següents coses: on heu estat el cap de setmana, quines activitats heu fet, què és el que us ha agradat més i què els recomaneu. Sobretot, molt important, heu de respondre les quatre coses, si no, penalitza. Per escriure el text, heu de patir de la informació del següent programa d’activitats, que se suposa que és el que heu fet:  Correu electrònic I3. No heu de copiar la informació, sinó reelaborar-la. Dimarts vinent comentarem els textos a l’aula i els acabarem de polir.  

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.