• Excursió 16 de març

    Bon dia,

    Us confirmo la informació detallada sobre la sortida del dia 16 de març:

    Visita a la Serralada de la Marina i al poblat ibèric de Puig Castellar

    Hora de trobada: 9h a l’estació de la RENFE de Barberà del Vallès, a l’andana direcció Barcelona. El tren surt a les 9.16h. 

    Si algú vol quedar directament a Montcada i Reixac, podem quedar a les 9.26h a l’estació de Montcada i Reixac Manresa, que és on baixarem.

    Si algú ve de més amunt (Sabadell, Terrassa…), calculeu bé quin tren agafeu. Si veniu de Barcelona, exactament igual, calculeu quan podeu arribar a Montcada i Reixac Manresa. Si us va millor, en parlem personalment, de cada cas.

    La idea és fer una sortida de natura: excursió de muntanya i visita al poblat ibèric, prehistòric, de Puig Castellar, on comentaré alguns aspectes de la cultura ibèrica

    En el següent enllaç podreu veure algunes fotografies, i algun vídeo, del camí i del poblat ibèric:

    Poblat ibèric de Puig Castellar

    Tingueu en compte que són, aproximadament, 13.000 passos, 9 quilòmetres i el desnivell és de 300 m. És una excursió assequible, però no és curta ni fàcil del tot. Caldrà anar a un ritme relativament viu, tot i que sense córrer. Sobretot, no és un passeig. Segons Wikiloc és una ruta de dificultat moderada, no fàcil. Com a mínim, estarem una hora i mitja per pujar-hi, i bona part del camí és estret, irregular i amb pujada. Hi ha algun tram, molt curt, un pèl més complicat. Si teniu problemes amb els genolls, no és gens recomanable. Penseu que si teniu algun problema, estarem al mig de la muntanya i no hi podrem fer res.

    Caldrà anar ben equipat, ben calçats, amb roba còmoda i aigua. Porteu esmorzar, encara que sigui poca cosa, així quan arribem a dalt, ens podem posar les botes.

    Aquí us deixo la descripció de la ruta a Wikiloc:

    Wikiloc | Ruta Estació de Montcada i Reixac Manresa, poblat ibèric de Puig Castellar, Montcada i Reixac

    Sobre el poblat ibèric:

     

     

     

     

    La sortida és gratuïta.

    Alguns de vosaltres ja m’heu confirmat que vindreu. Els que no ho hàgiu fet, ja me’n direu alguna cosa.

     

    Salutacions, i fins dissabte,

    Josep

     

     

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.