Sessió 32 (04/03/14)

imagesAhir vam corregir l’exercici de fonètica i l’ex. 8 sobre el guionet de la pàg. 229 i a continuació vam analitzar els pronoms febles que sortien al conte de la Marta Rojals. Vam repassar les funcions sintàctiques que fa cada pronom i, tot seguit, vam fer l’exercici 18 de la pàg. 283 del llibre.

Després vam veure com es poden construir els arguments a l’hora d’argumentar un tema, tant per escrit com oralment. Vam fer una pluja d’idees sobre el tema de la corrupció. Us deixo els arguments que vau preparar i, continuant en el rol que teníeu ahir, feu un text argumentatiu. Recordeu que heu de seguir l’estructura que vam veure ahir i també que heu d’utilitzar els connectors adequats (p. 358-362)

El text és per a la setmana vinent.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *