• Sessió 32 (04/03/14)

  Escrit per el 05 de Març del 2014 a les 18:47 a: General

  imagesAhir vam corregir l’exercici de fonètica i l’ex. 8 sobre el guionet de la pàg. 229 i a continuació vam analitzar els pronoms febles que sortien al conte de la Marta Rojals. Vam repassar les funcions sintàctiques que fa cada pronom i, tot seguit, vam fer l’exercici 18 de la pàg. 283 del llibre.

  Després vam veure com es poden construir els arguments a l’hora d’argumentar un tema, tant per escrit com oralment. Vam fer una pluja d’idees sobre el tema de la corrupció. Us deixo els arguments que vau preparar i, continuant en el rol que teníeu ahir, feu un text argumentatiu. Recordeu que heu de seguir l’estructura que vam veure ahir i també que heu d’utilitzar els connectors adequats (p. 358-362)

  El text és per a la setmana vinent.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!