• Classes 13 i 14 d’octubre

  Escrit per el 14 de Octubre del 2014 a les 17:06 a: General

  pronoms feblesEn aquesta sessió hem treballat els pronoms febles (de C. Directe, C. Indirecte, C. Circumstancial i C. Preposicional) de forma col·laborativa.

  Tots els alumnes estàveu distribuïts en 4 grups. Cada membre del grup ha decidit quin pronom feble volia treballar i s’ha reunit amb altres representants de cada grup per, entre tots, cercar la informació sobre el complement del verb en qüestió i passar-la a una graella. Després, heu tornat als grups originals per explicar el que havíeu treballat. Finalment, s’ha passat un test per practicar el que hem après.

  De deures hi ha: llegir la teoria de la pàg. 134 del llibre El català escrit i fer els exercicis 1 i 2 de la pàg. 135. Qui no hagi vingut a aquesta sessió que es miri el quadre de la pàg. 137.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!