• Classes 20 i 21d’octubre

  Escrit per el 21 de Octubre del 2014 a les 13:11 a: General

  LO NEUTREA la classe d’avui hem repassat i ampliat la teoria de l’apòstrof, tant dels articles el i la, com dels pronoms febles. Hem fet la primera columna de l’exercici 5 (El català escrit) , el 6, el principi del 7 i del 8. La resta de la unitat és per deures.

  A continuació hem vist el lo neutre a la pàg. 14 del llibre de Teide (ex. 8) i el tema 32 del llibre El català escrit (n’hem fet els exercicis 1 i 2 a classe).

  Finalment, hem fet un dictat extret del llibre Desig de xocolata, de Care Santos. Qui no hagi pogut assistir a la classe, que faci un d’aquests 3 dictats sobre l’apòstrof.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!