Classes 3 i 4 de desembre

Avui hem començat la classe resolent els dubtes dels exercicis del complement directe que havíeu de fer de deures.

El complement indirecteDesprés hem vist en profunditat el complement indirecte i hem fet diversos exercicis del llibre El català escrit. La resta són per deures.

També hem corregit l’exercici 23 de precisió lèxica de la unitat 3 del llibre de Teide.

A continuació hem sentit una cançó per introduir el tema dels accents diacrítics (grup del vespre, teniu la cançó i un quadre amb moltes d’aquestes paraules a l’entrada de les classes dels dies 1 i 2 de desembre). Per deures heu de fer els exercicis 1, 4 i 5 (pàg. 31 i 33 del llibre El català escrit)

Per acabar us he proposat de fer una proposta de miniguia sobre Cerdanyola en què haureu d’incloure un lloc singular per visitar (monument, edifici, espai natura…), un restaurant, un comerç i, finalment, una curiositat que conegueu sobre Cerdanyola. Tot haurà d’anar acompanyat d’explicacions, situació, fotos, etc. Aquest treball es fa en grups d’unes 4 persones i es podrà presentar en el format que vulgueu (vídeo, word, powerpoint…).

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *