Classes 15 i 19 de gener

La-dièresiAvui hem vist el tema de la dièresi. N’hem vist la teoria i a continuació per practicar-la hem fet els exercicis 1, 2 (primera columna) i 8 del tema 6 d’El català escrit i l’exercici 10 de la pàgina 72 del llibre de Teide.

 

Després, amb el grup del matí hem vist els dos itineraris que quedaven sobre Cerdanyola i amb el grup del vespre hem fet la lectura en parelles de l’exercici 13 de la unitat 5 de Teide.

Per deures s’han de fer els exercicis que restin del tema de la dièresi del llibre El català escrit (unitat 6) i l’exercici 3 de pronoms de la unitat 5 de Teide.

I per si voleu fer més exercicis de la dièresi, aquí teniu l’enllaç als d’Itineraris d’aprenentatge (quan hi entreu, moveu la barra de desplaçament de l’esquerra cap avall per anar a l’apartat de la dièresi):  http://aplicacions.llengua.gencat.cat/itineraris-aprenentatge/suficiencia/scl/scl5/scl52/scl52.htm

0 comentaris a “Classes 15 i 19 de gener

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *