• Classes 20 i 21 de gener

  Escrit per el 22 de Gener del 2015 a les 15:58 a: General

  Avui hem repassat la dièresi (i els diftongs al grup del vespre). Una manera de repassar aquest tema ha estat a través del joc del tabú. Havíeu de definir paraules que portaven dièresi i els companys endevinar-les.

  A continuació, amb el grup del vespre hem comentat l’exercici 3 de pronoms febles de la pàg. 68 del llibre de Teide i després, un cop vist un seguit de consells per llegir bé, heu fet la lectura de la paràbola de l’exercici 13, pàg. 73, de Teide.

  Finalment, el grup que faltava de fer l’exposició sobre Cerdanyola ens ha passat un powerpoint que ha comentat amb els llocs d’interès que havien triat.

  Al grup del matí també hem llegit el text de la pàg. 73 i després les frases que contenen paraules que tenen la síl·laba tònica diferent en català del castellà.

  Per deures us heu de llegir els contes de les pàgines 65 i 66 (el haureu de resumir oralment) i l’exercici 12 de la pàg. 72-73 de connectors que serveixen per unir dues frases.

   

   

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.
 • pfreixa: 🙂 Exacte!
 • Belén: En català es diu targeta sanitâria.
 • Belén: Crec que sobra el pronom en de feste’n soci, s’hauria d’escriure feste soci. No estic segura.
 • Belén: Crec que la formes correctes serien: suís, ensaïmada i sense dubte el que falten són els xurros.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!