Sessions del 17 i el 19 de març

baixaA la classe de dimarts vam repassar els editorials sobre l’ús dels temps. Vam veure bones maneres de començar, d’argumentar i de conclure i també vam corregir alguns errors. Va sorgir el dubte de l’ús dels gerundis. Fixeu-vos que són correctes quan podem pregunta amb un com?

El jugador es va lesionar entrenant. Com es va lesionar?
Va entrar a la classe xiulant. Com va entrar?

Els exemples que vam comentar es podien corregir de diverses maneres:

Actualment l’economia ha fet que moltes persones canviïn els seus hàbits i costums, provocant  la qual cosa ha provocat moviments socials i estratègies adaptatives…

El temps que es dedica al treball remunerat és sensiblement inferior al mesurat anteriorment en l’enquesta del 2002-2003 doblant i dobla, de forma significativa, el temps que es dedicar a aficions i informàtica.

Després de corregir els textos, vam fer uns quants exercicis de repàs del llibre.

Dijous vam llegir un article sobre els dubtes més habituals que cerquen els usuaris de l’Optimot. Vam comentar el text i vam respondre les preguntes. Per deures, haureu de confeccionar una graella amb els error més habituals dels vostres textos presentats fins ara. Així tindreu un repertori personalitzat per saber què heu de repassar a l’examen.

 

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *