Classes 23 i 24 de març

Primer hem comentat errors generals d’escriptura a partir de les expressions fetes a l’última classe i després heu pogut veure concretament com us ha anat el comentari sobre la tinença d’animals de companyia.

A continuació hem comentat els deures, primer els exercicis que hi havia del complement preposicional (per deures s’ha d’acabar la unitat 26 del llibre El català escrit). I després hem repassat l’exercici de pronoms de la pàgina 109. Per deures teniu l’exercici 3 de les pàg. 119 i 120, també de pronoms.

Tot seguit he explicat quan el ‘que‘ porta accent i quan no (al grup del vespre, a la classe anterior), i hem fet l’exercici 19, pàg. 127, del llibre de Teide. Després hem fet el 17 de la pàg. anterior sobre pronoms relatius.

Finalment, i coincidint amb el dia mundial de la poesia, hem creat uns haikus (poesia tradicional japonesa).

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *