Classes 25 i 26 de març

Per començar, hem comentat els dubtes sobre els exercicis que quedaven del tema 26 sobre el pronoms del complement preposicional. I, a contuació, hem vist l’exercici 3 de la pàg. 119.

Després hem vist un nou text argumentatiu: l’article d’opinió. Aquí en teniu un model . Per després de Setmana Santa, teniu per deures fer un article d’opinió sobre si fem un gra massa de la cura del nostre aspecte personal. Vegeu aquest enllaç amb l’enunciat de l’exercici.

Més informació sobre els articles d’opinió: itineraris d’aprenentatge.

Per acabar hem vist el lèxic de l’exercici 23 de la pàg. 129, del llibre de Teide.

Per deures (tot del llibre de Teide + l’article d’opinió): ex. 22, pàg. 128 (expressions); ex. 3, pàg. 133 (pronoms); ex. 5, pàg. 134 (escriure paraules amb els acabaments: -essa, -gressor, -pressió, -missor, -missió); ex. 14, pàg. 139 (verbs).

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *