RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Classes 27 i 28 d’abril

  J G TX IG X IXAvui hem estudiat quan hem d’escriure g/j, ig/tx i x/ix i per practicar-ho hem fet l’exercici 10 de la pàg. 164 del llibre de Teide a classe. També hem practicat els diferents sons amb l’exercici 4 de la pàg. 160. Per deures teniu la unitat 12 del llibre El català escrit, pàg. 70 a 73 (els del vespre ja teníeu de deures del dimecres passat de l’1 al 5. Ara haureu d’acabar aquesta unitat).

  A continuació hem vist alguns connectors útils per iniciar una intervenció oral i llavors us heu posat per grups per debatre diferents temes relacionats amb la feina. Cada component del grup s’ha encarregat de recollir les opinions d’un dels temes i finalment s’han exposat a tot el grup classe.

  Per acabar, us he penjat un vídeo sobre l’addicció a la feina a l’entrada anterior per practicar la comprensió oral. Responeu les preguntes i ja comentarem les respostes a classe.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • CSM: A la competició tots els esportistes portaven a la jaqueta l’obi, cada un del color que correspon al seu nivell...
 • Mamen: La Laura és una noia una mica escanyolida, com el fum d’ una cigarreta, però té una cara molt dolça i les...
 • La Puça Ballarina: La portada del llibre que es mostra, es l’edició castellana. Si us plau que estem en un curs...
 • Placida Espigares: Convivim amb la fibromiàlgia
 • Rachel: Bones a tots i a totes! En breu es produirà el casament entre la Carme i en Lin-Xin. Per aquest motiu, les...

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!