• Classes 27 i 28 d’abril

  Escrit per el 28 de Abril del 2015 a les 14:15 a: General

  J G TX IG X IXAvui hem estudiat quan hem d’escriure g/j, ig/tx i x/ix i per practicar-ho hem fet l’exercici 10 de la pàg. 164 del llibre de Teide a classe. També hem practicat els diferents sons amb l’exercici 4 de la pàg. 160. Per deures teniu la unitat 12 del llibre El català escrit, pàg. 70 a 73 (els del vespre ja teníeu de deures del dimecres passat de l’1 al 5. Ara haureu d’acabar aquesta unitat).

  A continuació hem vist alguns connectors útils per iniciar una intervenció oral i llavors us heu posat per grups per debatre diferents temes relacionats amb la feina. Cada component del grup s’ha encarregat de recollir les opinions d’un dels temes i finalment s’han exposat a tot el grup classe.

  Per acabar, us he penjat un vídeo sobre l’addicció a la feina a l’entrada anterior per practicar la comprensió oral. Responeu les preguntes i ja comentarem les respostes a classe.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!