• Exercici ‘Escoltar per escriure’

  Escrit per el 30 de Abril del 2015 a les 12:32 a: General

  A continuació teniu l’enunciat de l’exercici. Per poder-lo fer teniu dos documents: un vídeo i un apunt d’un blog d’una escola.

  A l’institut on treballes de professor editen una publicació bimensual que tracta sobre temes relacionats amb el centre (sortides, novetats del centre, notícies relacionades amb el món de l’ensenyament…). Per a aquesta edició, el director t’ha encomanat que redactis una noticia sobre una nova assignatura que afectarà l’alumnat d’ESO a partir del curs vinent relacionada amb els serveis comunitaris. Dins d’aquests serveis comunitaris que hauran de fer els alumnes, voleu posar en pràctica una iniciativa que ja fan en altres poblacions: l’apadrinament de lectura.

  Escolta d’editorial del diari Ara d’Antoni Bassas  i després llegeix l’experiència sobre LECXIT Lectura per a l’èxit escolar entre alumnes de secundària i alumnes de primària. A continuació redacta la notícia d’unes 250 paraules.

  http://www.ara.cat/arabassas/editorial/editorial_3_1167513254.html

  DOCUMENT 1

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!