RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Exercici ‘Escoltar per escriure’

  A continuació teniu l’enunciat de l’exercici. Per poder-lo fer teniu dos documents: un vídeo i un apunt d’un blog d’una escola.

  A l’institut on treballes de professor editen una publicació bimensual que tracta sobre temes relacionats amb el centre (sortides, novetats del centre, notícies relacionades amb el món de l’ensenyament…). Per a aquesta edició, el director t’ha encomanat que redactis una noticia sobre una nova assignatura que afectarà l’alumnat d’ESO a partir del curs vinent relacionada amb els serveis comunitaris. Dins d’aquests serveis comunitaris que hauran de fer els alumnes, voleu posar en pràctica una iniciativa que ja fan en altres poblacions: l’apadrinament de lectura.

  Escolta d’editorial del diari Ara d’Antoni Bassas  i després llegeix l’experiència sobre LECXIT Lectura per a l’èxit escolar entre alumnes de secundària i alumnes de primària. A continuació redacta la notícia d’unes 250 paraules.

  http://www.ara.cat/arabassas/editorial/editorial_3_1167513254.html

  DOCUMENT 1

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • cristina: Pedrolo en aquesta novel.la fa servir la mort per a l’evolució del protagonista, d’una forma...
 • Laura: Opinió sobre el llibre Algù com tu de Xavier Bosch Aquest llibre m’ha agradat molt, perquè encara que és...
 • Paula: “Algú com tu” és el primer llibre que he llegit del Xavier Bosch. El coneixia com a periodista, inicialment...
 • Paula: Ser curt de gambals (no ser massa llest) Tallar el bacallà (manar) Anar com anell al dit (que va perfecte)
 • Manel: És una novel.la de sentimens no corresponduts i contradictoris. El noi s’enamora de la bellesa de la...

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!