• Classes 11 i 12 de maig

  Escrit per l'11 de Maig del 2015 a les 17:31 a: General

  hAvui, després de comentar els exercicis que hi havia de deures, hem vist l’ortografia de la hac. Repasseu la llista de paraules que canvien l’ortografia respecte el castellà (pàg. 88). Hem fet els exercicis 5, 6, 7 i 8 del llibre El català escrit (pàg. 89 i 90). La resta d’exercicis d’aquesta unitat 17 són per deures.

  Després hem vist l’ús de ‘tanmateix’ i el si no separat i el sinó junt, i hem fet l’exercici 16 (això ja ho vam fer amb el grup del vespre l’últim dia).

  Per últim i per practicar l’oral, us heu reunit per famílies i us heu intentat posar d’acord per fer-vos càrrec de l’avi/àvia que té unes necessitats especials. Mentre uns feien això, la resta heu estat fent els exercicis 21 (corregir faltes d’ortografia, pàg. 182) i 22 (precisió lèxica, pàg. 183). Els comentarem el proper dia.

  Per deures, a part del que he comentat anteriorment, teniu l’exercici 3 de la pàg. 187 (pronoms febles).

  I com a límit del comentari del llibre teniu fins el 17 de maig.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!