Classes 11 i 12 de maig

hAvui, després de comentar els exercicis que hi havia de deures, hem vist l’ortografia de la hac. Repasseu la llista de paraules que canvien l’ortografia respecte el castellà (pàg. 88). Hem fet els exercicis 5, 6, 7 i 8 del llibre El català escrit (pàg. 89 i 90). La resta d’exercicis d’aquesta unitat 17 són per deures.

Després hem vist l’ús de ‘tanmateix’ i el si no separat i el sinó junt, i hem fet l’exercici 16 (això ja ho vam fer amb el grup del vespre l’últim dia).

Per últim i per practicar l’oral, us heu reunit per famílies i us heu intentat posar d’acord per fer-vos càrrec de l’avi/àvia que té unes necessitats especials. Mentre uns feien això, la resta heu estat fent els exercicis 21 (corregir faltes d’ortografia, pàg. 182) i 22 (precisió lèxica, pàg. 183). Els comentarem el proper dia.

Per deures, a part del que he comentat anteriorment, teniu l’exercici 3 de la pàg. 187 (pronoms febles).

I com a límit del comentari del llibre teniu fins el 17 de maig.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *