• Classes 13 i 14 de maig

  Escrit per el 16 de Maig del 2015 a les 22:12 a: General

  Grup matí. Hem comentat els deures: exercici 21, pàg. 182; ex. 22, pàg. 183; ex. 3, pàg. 187 de Teide; tema 17 El català escrit i comprensió oral de la soledat).

  Després hem treballat l’expressió oral amb l’exercici 1 i a continuació hem fet el 8 (lèxic) i el 10 (connectors per expressar causa). Finalment hem fet el 12 (preposició a/en).
  Per deures teniu la unitat 31 del llibre El català escrit (connectors), anar fent els tests finals del llibre i l’exercici 3 de la pàg. 201 (pronoms).
  Grup vespre. Heu fet els exercicis corresponents a la nota de curs del tercer trimestre. Deures: fer els tests finals del llibre El català escrit (pàg. 236 a 240).
  El proper dilluns i dimarts intercanviareu el que s’ha fet aquests 2 últims dies: grup matí proves i grup vespre el que he explicat anteriorment.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!