Classe del 14 d’octubre

L'apòstrofAquest dia hem repassat la teoria de la vocal neutra entre tots. A continuació hem solucionat algun dubte dels exercicis d’aquest tema (2) del llibre el català escrit i finalment hem corregit l’exercici 4 del llibre de Teide (pàg. 12).

Després hem vist que hi ha diferents tipus de text amb l’exercici 6 (pàg. 13 del llibre de Teide).

lapostrofTot seguit hem estudiat les normes de l’apostrofació (pàg. 14 del llibre de Teide i 40 del llibre El català escrit).  I hem fet l’exercici 1, 3 i primera columna del 5 de la unitat 7 del Català escrit. Per deures teniu el 2, 4 i acabar el 5.

Finalment, hem fet un dictat per repassar la vocal neutra.

Si voleu practica més els dictats podeu entrar en aquest web:

http://llengua.gencat.cat/ca/serveis/aprendre_catala/recursos_aprendre_dgpl/dictats_noucanal/dictats_nivell_suficiencia/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *