CLASSE 28 D’OCTUBRE

CCIRCUMSTANCIALAvui hem estudiat el complement circumstancial i per practicar-lo hem fet l’exercici 7 de la pàg. 150 del llibre El català escrit. Per deures, llegiu la teoria de la pàgina 149 i a continuació feu els exercicis 5 i 8. Recordeu que el complement circumstancial sempre se substitueix per hi, excepte els que són de lloc i van introduïts per la preposició de,  llavors se substitueixen pel pronom en.

http://aplicacions.llengua.gencat.cat/itineraris-aprenentatge/suficiencia/scl/scl1/scl17/scl17.htm

Després hem vist com fer un informe (pàg. 26 del llibre de Teide) i com que s’hi ha de donar informació sense marques personals, hem fet l’exercici 15 de la pàg. 29. Per dilluns, heu de tenir l’informe fet i passat en net perquè el corregirem.

Finalment hem celebrat la Castanyada!

Atenció: dilluns farem el primer exercici de curs. Consistirà en una comprensió lectora i un debat sobre la lectura que haureu fet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *