• Sessió del 10 de novembre

  Escrit per el 15 de Novembre del 2015 a les 23:59 a: General

  stock-illustration-11831279-journalistDimarts vam corregir els exercicis que hi havia per deures i després vam començar a treballar l’estructura de la notícia. En vam veure alguns exemples. Després vam començar la unitat 2 en la qual hi ha com a tasca final redactar una nota de premsa. Per començar vam llegir el document 1 i vam fer els exercicis 1, 2 i 3 de la pàg. 29. Per deures, heu de fer un mapa mental del document 2 (pàg. 27-28).

  Tal com vam quedar, us deixo l’enllaç de l’exemple de prova final. Hi podreu trobar l’estructura, la prova i el solucionari.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!