• CLASSE 16 DE NOVEMBRE

  Escrit per el 16 de Novembre del 2015 a les 14:12 a: General

  doblets-i-paraules-dubtoses-b-3-728Avui hem comentat els deures que hi havia sobre la o/u àtones i n’hem repassat la teoria (que també teniu en format breu a la pàg. 25 del llibre de Teide -només hi falta el cas dels verbs sortir, collir, tossir, escopir i cosir). També hem fet l’exercici 4 de la pàg. 25, sobre paraules que s’escriuen diferents del castellà. Després hem fet l’exercici 5 per practicar l’escriptura dels verbs poder i voler. Per deures teniu l’exercici 6 (us podeu ajudar del quadre de la pàgina 21 del llibre El català escrit).

  A continuació hem fet un dictat per practicar sobretot el tema de la o/u àtones. Els que no heu pogut venir avui (i la resta qui vulgui practicar més), feu un dictat del web dictats en línia.

  Finalment hem vist el vocabulari que surt a les pàgines 32 i 33 del llibre de Teide. En concret, hem treballat la diferència entre baixar/pujar i abaixar/apujar. Per treballar aquests verbs, podeu fer aquest exercici.

  Per deures (per dimecres qui pugui i si no per dilluns vinent): fer els exercicis 1, 2 i 3 de l’apartat sobre la descripció del dossier sobre el llibre Joc brut de Pedrolo.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!