CLASSE 25 DE NOVEMBRE

Avui hem repassat l’imperatiu i hem fet l’exercici 4 de la pàg. 38 del llibre de Teide. També hem vist els verbs velars, que són els que la primera persona del present d’indicatiu acaba en c (per exemple: jo bec). Aquests verbs transformen aquesta c en g a tot el present de subjuntiu (jo begui, tu beguis, ell begui, nosaltres beguem, vosaltres begueu, ells beguin) i a l’imperfet de subjuntiu (jo begués, tu beguessis, ell begués, nosaltres beguéssim, vosaltres beguéssiu, ells beguessin). D’aquest últim temps verbal també hem vist que l’accent sempre és tancat.

A continuació hem fet un exercici de comprensió oral sobre Jules Verne i després heu redactat una biografia en grups segons les dades que us donava. Aquests exercicis comptaven com a nota de curs.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *