• CLASSE 25 DE NOVEMBRE

  Escrit per el 25 de Novembre del 2015 a les 16:38 a: General

  Avui hem repassat l’imperatiu i hem fet l’exercici 4 de la pàg. 38 del llibre de Teide. També hem vist els verbs velars, que són els que la primera persona del present d’indicatiu acaba en c (per exemple: jo bec). Aquests verbs transformen aquesta c en g a tot el present de subjuntiu (jo begui, tu beguis, ell begui, nosaltres beguem, vosaltres begueu, ells beguin) i a l’imperfet de subjuntiu (jo begués, tu beguessis, ell begués, nosaltres beguéssim, vosaltres beguéssiu, ells beguessin). D’aquest últim temps verbal també hem vist que l’accent sempre és tancat.

  A continuació hem fet un exercici de comprensió oral sobre Jules Verne i després heu redactat una biografia en grups segons les dades que us donava. Aquests exercicis comptaven com a nota de curs.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!