• Classes de l’1 i el 3 de desembre

  Escrit per el 08 de Desembre del 2015 a les 15:34 a: General

  ortografia-s-de-la-b-la-v-i-la-ll-2-728Aquesta setmana hem vist l’ortografia de la B i la V. Vam fer un joc sobre vocabulari i després vam veure les normes (pàg. 60) Vam fer els exercicis 16.3 i 16.4 de la pàg. 61 i els exercicis 16.6 i 16.7 de la pàg. 62.

  A la classe de dimarts vam fer un exercici oral per presentar un recital de poesia. I vam llegir els poemes de la unitat 4.

  A la classe de dijous vam fer els exercicis de vocabulari del menjar del llibre vermell (ex. 3, 4 i 6). Alguns dels verbs que vam veure són: cruspir-se, engolir, mastegar, paladejar, péixer (donar de menjar), pair (digerir), empassar-se, rosegar, tastar, xarrupar… Les frases fetes relacionades amb el menjar són: enganyar la gana, fer el préssec, tenir pa a l’ull, amagar l’ou, haver begut oli, donar gat per llebre

  Després vam desmuntar alguns falsos mites sobre l’alimentació (ex. 2, pàg. 61, llibre vermell). Vam començar a preparar les possibles preguntes per fer una enquesta sobre els hàbits alimentaris.

  Per deures, s’han d’acabar els exercicis 16.1, 16.2, 16.5 i 16.8 de les pàg. 60 i 62 (llibre blanc) i el comentari del llibre, si encara no l’heu entregat.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!