• CLASSE 9 DE MARÇ

  Escrit per el 09 de Març del 2016 a les 14:09 a: General

  imagesPrimer hem fet un debat sobre el dia de la dona, si està discriminada, en quins àmbits, si ve per factors educacionals, culturals o genètics, etc. Ha estat molt interessant sentir totes les opinions.

  A continuació, hem comentat l’exercici 3, de la pàg. 145 de Teide, que havíeu de fer de deures. Per seguir practicant la combinació pronominal, per deures feu els exercicis que trobeu de les pàg. 206 a 211 del llibre El català escrit. Abans, com sempre, repasseu la teoria que surti al llibre. Del segon exercici, anoteu el nombre d’encerts i d’errors. Us el preguntaré el proper dia.

  Tot seguit hem fet l’exercici 17 (identificar els pronoms relatius) de la pàg. 126 de Teide. Després he explicat quan el que porta accent i quan no, i heu fet l’exercici 19 de la pàg. 127.

  Finalment, hem explicat la diferència entre potser i pot ser, i entre quant a, quant i quan.

  Per acabar, hem fet repàs de l’escriptura del so d’essa sorda i essa sonora amb una cançó d’Els amics de les arts.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!