• CLASSE 7 DE MARÇ

  Escrit per el 07 de Març del 2016 a les 13:17 a: General

  Dibujo11Després de corregir els exercicis que hi havia pendents, hem vist que hi ha una combinació de pronoms que no segueix l’ordre que havíem dit en un inici: quan es troben un pronom de c. indirecte singular (li) i un pronom de c. directe determinat (el, la, els o les). En aquests casos, s’escriu primer el pronom de c. directe i després l’indirecte que es transforma en hi. Les combinacions que en resulten, surten a l’inici de la pàgina 145 del llibre de Teide. Per practicar-les, feu de deures l’exercici 3 d’aquesta mateixa pàgina.

  A continuació hem vist el so de la essa i algunes pistes per poder escriure’l bé (en un missatge de c/e us en passaré un esquema del que hem estudiat avui). Hem practicat l’escriptura amb l’exercici 5 del llibre de Teide i els exercicis 3, 6, 7  i 8 del llibre El català escrit. Per dilluns vinent, feu de deures tota la resta de la unitat 11.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!