• CLASSE 14 DE MARÇ

  Escrit per el 15 de Març del 2016 a les 12:11 a: General

  substituci-pronominal-cd-ci-14-728Ahir vam fer els exercicis 18, 22 i 23 del llibre de Teide (unitat 9) i exercicis 13, 17  i 18 -en vam veure el vocabulari, però l’exercici és per deures– (unitat 10).

  També vam comentar algunes particularitats de les combinacions de pronoms (pàg. 212 del llibre El català escrit).  I vam fer les 5 primeres frases de l’exercici 3, de la pàg. 213. La resta de frases d’aquest exercici són per deures. Us hi adjunto un quadre que explica la combinació del CD i el CI (que és de les més freqüents).

  Recordeu que el proper dia haureu de fer, a classe, una expressió escrita relacionada amb el vídeo que us vaig passar i, a més, fareu un exercici de gramàtica (podeu repassar els quantitatius (massa, prou, etc.), connectors que hem estudiat (quant a, etc.), vocaublari, pronom febles i pronoms relatius.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!