CLASSE 18 DE MAIG

nios_tiranos-300x220Avui hem fet els exercicis avaluatius corresponents al tercer trimestre.

Per deures, repasseu tots els continguts del curs, especialment aquells que no tingueu tan clars o els corresponents als errors que feu més freqüentment. Qui no hagi entregat l’article d’opinió que hi ha al model de prova, que me l’enviï per c/e o bé que el porti el proper dia.

El proper dilluns anirem a fer la classe a Can Coll (Sigueu puntuals, sisplau. Quedem a les 9.55 h al vestíbul de l’Ateneu)Porteu els apunts i llibres perquè continuarem amb els grups de l’altre dia, comprovarem com han anat els exercicis que heu fet avui i farem algunes activitats de repàs.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *