CLASSE 23 DE MAIG

SS MATÍ 15-16 CLASSE A LA FRESCAAvui hem fet classe a la fresca! Hem anat a Can Coll i ens hem carregat d’energia, que sempre va bé ara que som al final de curs.

Hem comentat els resultats dels exercicis que vau fer durant l’última classe i després us heu posat per grups d’experts per acabar els resums dels temes que havíeu de preparar. Esperem tenir-los tots aquesta setmana i, així, serviran per estudiar i preparar la prova final.

Per deures feu les pàgines 142 a 144, de la unitat 23, del llibre El català escrit, corresponents a l’ortografia dels numerals (recordeu la regla D-U-C? Entre les desenes i unitats hi escrivim un guionet, així com entre les unitats i centenes). A més, feu l’exercici 15, de la pàg. 209, del llibre de Teide (per i per a). Finalment, feu els exercicis de gramàtica del model de prova que us he donat avui (també us en vaig passar l’enllaç).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *