• CLASSE 20 DE FEBRER

  Escrit per el 20 de Febrer del 2017 a les 13:17 a: SUFICIÈNCIA MATÍ

   Com que demà serà el Dia mundial de la llengua materna, el que hem fet primer de tot és apuntar en un paper una, dues, tres paraules o expressions que sentíem a dir als nostres pares, avis, en el poble on vivíem. Després les hem llegit i hem tractat d’endevinar el que volien dir. Penso que l’activitat ha sigut molt divertida i enriquidora.

  A continuació hem continuat amb el tema del menjar (unitat 7 del llibre de Teide) i hem fet els exercicis 8 i 9(vocabulari de verbs relacionats amb la cuina), 10 (adjectius que associem a diferents plats) i 18 (lèxic).

  I per acabar…hem celebrat el mig curs que portem hem fet un tastet de diferents plats que heu explicat als vostres menú a través de les receptes i n’heu explicat l’elaboració. Estaven per llepar-se’n els dits!

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!