RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • CLASSE 20 DE FEBRER

   Com que demà serà el Dia mundial de la llengua materna, el que hem fet primer de tot és apuntar en un paper una, dues, tres paraules o expressions que sentíem a dir als nostres pares, avis, en el poble on vivíem. Després les hem llegit i hem tractat d’endevinar el que volien dir. Penso que l’activitat ha sigut molt divertida i enriquidora.

  A continuació hem continuat amb el tema del menjar (unitat 7 del llibre de Teide) i hem fet els exercicis 8 i 9(vocabulari de verbs relacionats amb la cuina), 10 (adjectius que associem a diferents plats) i 18 (lèxic).

  I per acabar…hem celebrat el mig curs que portem hem fet un tastet de diferents plats que heu explicat als vostres menú a través de les receptes i n’heu explicat l’elaboració. Estaven per llepar-se’n els dits!

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • CSM: A la competició tots els esportistes portaven a la jaqueta l’obi, cada un del color que correspon al seu nivell...
 • Mamen: La Laura és una noia una mica escanyolida, com el fum d’ una cigarreta, però té una cara molt dolça i les...
 • La Puça Ballarina: La portada del llibre que es mostra, es l’edició castellana. Si us plau que estem en un curs...
 • Placida Espigares: Convivim amb la fibromiàlgia
 • Rachel: Bones a tots i a totes! En breu es produirà el casament entre la Carme i en Lin-Xin. Per aquest motiu, les...

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!