• Classe del 31 de març

  Escrit per el 03 de Abril del 2017 a les 23:48 a: SUFICIÈNCIA TARDA

  Vam parlar d’alguns aspectes que afecten les preposicions àtones (a, en, de, amb, per, per a). Vam començar veient els usos de AMB (manera, companyia i instrument) i de A i EN en llocs. Alguns casos especials de l’ús de la preposició EN és quan té un sentit temporal (En sortir de la classe… = quan va sortir…) i en expressions com ‘tenir en compte’. Vam fer l’ex. 10 dels Itineraris d’aprenentatge. Podeu fer també l’ex. 11.

  També vam veure l’ús de la preposició A davant de C. Directe, el canvi i la caiguda de preposició. Per deures, feu l’ex. 13 de la pàg. 227 (Barcanova)

  Al final de la classe, vam fer els exercicis d’endevinalles, jeroglífics i anagrames de la unitat 8 de la pàg. 104 (Teide)

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!