CLASSE 7 DE MARÇ

L’últim dia vam comentar algunes de les solucions a l’exercici 9 de verbs, de la pàg. 127 i 128 de Barcanova. A continuació, vam veure la teoria de la b/v  (la teniu a la pàg. 46 i als quadres de les pàg. 48 i 49 d’aquest llibre) i vam fer els exercicis 2, 4 i 7. Per deures feu els exercicis 1, 3, 5 i 6.

Vam corregir l’exercici 2 de quantitatius, de la pàg. 93 de Teide.

Vaig tornar les expressions escrites amb els errors marcats i vosaltres havíeu de veure quin era l’error, esmenar-lo i di el perquè, i escriure tot en una graella. Aquest treball és superimportant perquè així a final de curs tindreu una llista dels vostres errors, i serà això el que més haureu de repassar.

Finalment, i per grups, vau fer l’exercici 6 i vau començar el 7  (i 16), que consisteix a fer un menú. El proper dia l’acabareu a classe.

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *