CLASSE 12 DE MARÇ

Avui hem continuat fent exercicis de la B/V del llibre de Barcanova (exercicis 8 i 10). Per deures, feu els exercicis 9 i 11. També hem comentat els exercicis de quantitatius (pàg. 141). A més, hem repassat l’atribut i hem fet l’exercici 3. Per deures feu el 4 i el 5.

A continuació hem vist les oracions de relatiu (unitat 33 de Barcanova). N’hem vist l’ús i hem fet l’exercici 1, hem vist els quadres de la pàg. 198 i hem fet els exercicis 3 i 4. Per deures, feu l’exercici 5.

Finalment, us heu trobat per grups per acabar de preparar els menús. També algun grup ha fet l’exercici 8 i 9 (pàg. 97 i 98 de Teide). Per deures, passeu en net les receptes i ajunteu-les en un únic document. Això es pot entregar la setmana que ve. Recordeu que aquest dimecres farem un esmorzar comunitari amb les postres que es portin.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *