CLASSE 14 DE MARÇ

Avui hem comentat els exercicis de la b i la v del llibre de Barcanova i hem fet l’exercici 5 de la pàg. 95 de Teide. Si en voleu fer més, podeu entrar a l’apartat d’ortografia d’Itineraris d’aprenentatge i fer els exercicis corresponents:

http://aplicacions.llengua.gencat.cat/itineraris-aprenentatge/suficiencia/scl/scl5/scl53/scl53.htm

Després, hem corregit l’exercici 5 de pronoms relatius de la pàg. 199 de Barcanova. Per deures, feu l’exercici 6 de la pàg. 200.

A continuació hem vist quan el que porta accent (interrogatiu directe o indirecte i després de preposició -pronom relatiu compost) i quan no (resta de casos).

També hem vist quan escriure potser (adverbi) junt i quan pot ser (verb); i que l’expressió ‘en quant a’ és incorrecta. hauríem de dir quant a, que significa ‘pel que fa a’ i s’usa per iniciar un discurs.

Per acabar, com que estem fent el tema del menjar, hem fet un esmorzar comunitari durant el qual s’ha explicat l’elaboració dels diferents plats que heu portat a classe i que hem degustat amb gran delit!

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *