• CLASSE 6 DE NOVEMBRE: ortografia de la o i la u, informes.

  Escrit per el 06 de Novembre del 2018 a les 13:22 a: SUFICIÈNCIA MATÍ

  Avui hem començat la classe comentat dubtes de l’exercici de complement directe que hi havia per deures. Per deures, feu l’exercici que us he passat en aquesta fotocòpia.

  A continuació hem vist part de la teoria sobre l’ortografia de la o i la u, ja que en català oriental, quan la o està en posició àtona (o fluixa), es pronuncia u i aleshores tenim el dubte si s’ha d’escriure o / u (vegeu la teoria al quadre que hi adjunto). Hem fet l’exercici 5 a classe per practicar-ho, i també el 6. Per deures, feu l’exercici 7 de la pàg. 20.

  Tot seguit hem ampliat vocabulari per expressar característiques d’objectes i hem treballat colors, materials, estils i propietats dels objectes.

  Finalment us heu posat per grups que representaven associacions amb diferents aficions i heu explicat les necessitats que tindríeu en relació amb el local (l’aula on fem classe). El proper dia fareu l’informe sobre l’estat de la sala.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!