CLASSE 6 DE NOVEMBRE: ortografia de la o i la u, informes.

Avui hem començat la classe comentat dubtes de l’exercici de complement directe que hi havia per deures. Per deures, feu l’exercici que us he passat en aquesta fotocòpia.

A continuació hem vist part de la teoria sobre l’ortografia de la o i la u, ja que en català oriental, quan la o està en posició àtona (o fluixa), es pronuncia u i aleshores tenim el dubte si s’ha d’escriure o / u (vegeu la teoria al quadre que hi adjunto). Hem fet l’exercici 5 a classe per practicar-ho, i també el 6. Per deures, feu l’exercici 7 de la pàg. 20.

Tot seguit hem ampliat vocabulari per expressar característiques d’objectes i hem treballat colors, materials, estils i propietats dels objectes.

Finalment us heu posat per grups que representaven associacions amb diferents aficions i heu explicat les necessitats que tindríeu en relació amb el local (l’aula on fem classe). El proper dia fareu l’informe sobre l’estat de la sala.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *