• Vols viure la Camp Nou Experience? El FCB i el CPNL t’ho posem fàcil!

  image002

  El  Futbol Club Barcelona (FCB) ofereix una promoció per a l’alumnat i els participants en el programa Voluntariat per la llengua (VxL) del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). L’avantatge promocional es concreta en un descompte en l’entrada general a la Camp Nou Experience (Tour &
  Museu).

  Aquesta promoció consolida la voluntat de les dues institucions de treballar conjuntament i en xarxa per fomentar l’ús social del català com a llengua
  pròpia de Catalunya i com a eina de convivència i cohesió social.

  La visita Camp Nou Experience és la millor manera de conèixer la història del Futbol Club Barcelona en primera persona i reviure, en una experiència multimèdia, els grans moments que han fet del Barça “Més que un Club”.

  La visita, d’una durada estimada d’entre una hora i mitja i dues hores, permet descobrir l’emoció que es viu al Camp Nou durant un circuit pels racons més emblemàtics de l’estadi: el túnel de vestidors, el vestidor de l’equip visitant, el terreny de joc, la sala de premsa, la zona mixta, l’espai multimèdia, les copes d’Europa, l’espai Messi, i les cabines de premsa.

  La Camp Nou Experience també inclou la visita al Museu del FCB on es mostren tots els trofeus aconseguits per totes les seccions esportives del club català al llarg de la seva història. El Museu també ofereix un espai multimèdia que explica la història del club i la nova àrea dedicada a Lionel Messi: una zona dedicada al crac argentí, on es poden veure les seves 4 Pilotes d’Or i les seves 3 Botes d’Or, a més de poder gaudir de tots els seus gols a través de 2 taules interactives.

  —————————————————————————————————-

  L’alumnat del CPNL i els participants en el Voluntariat per la llengua
  podran gaudir d’un 25% de descompte en l’entrada general Camp Nou
  Experience
  (Tour & Museu) presentant el seu carnet de VxL o d’estudiant i el DNI quan comprin les entrades a les taquilles (Av. Joan XXIII, s/n de
  Barcelona, accés núm. 9).

  Aquesta promoció finalitzarà el 31 de desembre de 2016. 

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes