• El Teatre Tantarantana ofereix un descompte per anar a veure aquest espectacle

  El Teatre Tantarantana ofereix a les parelles lingüístiques del programa VxL i a l’alumnat del CPNL un descompte especial per assistir a l’obra La Sra. Oliver (preu de l’entrada sense descompte: 21 EUR, preu amb descomp­te: 14 EUR ). La reducció de preu s’aplicarà a la parella lingüística quan hi assisteixin tots dos junts i en el cas de l’alumnat del CPNL, a l’alumne i a un acompanyant.  

  image002 

  Sinopsi: Un fill responsable, una mare despreocupada i un pare gran, de gustos peculiars i carregat de manies al qual no li agrada que li diguin què ha de fer. Tots tres conformen una família amb una relació distant, on cadascú amb el pas del temps ha après a sobreviure a la seva manera. Separats des de fa anys, una malaltia els farà retrobar-se per última vegada per intentar tancar les ferides que fa temps els acompanyen com un mal perfum. Aquesta trobada canviarà per sempre la mirada que tenien els uns dels altres.

  image006La Sra. Oliver es representarà a la sala Baixos22 del Teatre Tantarantana (carrer de les Flors, 22. Barcelona) del 5 al 30 d’octubre de 2016, de dimecres a dissabte a les 21 h i diumenge a les 19 h.

  Podreu gaudir del descompte comprant l’entrada a taquilla i presentant el carnet corresponent (de l’alumnat o de VxL). La taquilla obre una hora abans de l’inici de l’espectacle.

  Us recomanem que reserveu
  les entrades amb antelació a l’adreça de correu electrònic taquilles@tantarantana.com. En aquest cas heu de deixar el vostre nom i cognoms, indicar que sou alumnes del CPNL o parella lingüística del VxL , que voleu gaudir de la promoció i, finalment, informar del dia que anireu al teatre. El dia de la funció podreu recollir les entrades a taquilla presentant el carnet de l’alumnat o el de VxL.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes