• El CPNL i La Seca-Espai Brossa ofereixen un descompte per anar a veure aquest espectacle

   

  La Seca Espai Brossa ofereix als participants del programa VxL un descompte per assistir a l’espectacle Les criades (preu de l’entrada general: 15 €, preu de l’entrada amb descompte: 10 €) els diven­dres, dissabtes i diumenges que hi hagi funció.

   

  image007Aquest espectacle es representa a la Sala Leopoldo Fregoli de La Seca Espai Brossa (carrer dels Flassaders, 40, Barcelona) del 5 al 30 d’octubre de 2016, de dimecres a dissabte a les 20 h i diumenges a les 18 h.

  Des de La Seca-Espai Brossa ens recomanen que, per l’aforament limitat de les sales, reserveu les entrades amb antelació al telèfon 93 315 15 96 o al correu electrònic info@laseca.cat. Cada persona podrà comprar un màxim de dues entrades amb descompte. Quan feu la reserva, heu de deixar el vostre nom i cognoms, un telèfon de contacte, el nombre d’entrades que voleu (màxim dues per persona), indicar que us acolliu a la promoció del CPNL i, finalment, informar del dia que anireu a veure l’obra. El dia de la representació haureu de passar per taquilla, demanar les entrades reservades al vostre nom, mostrar el carnet de VxL i fer el pagament.

  SINOPSIles_criades_6__miguel___ngel_fern__ndez_web_730

  Les germanes Solange i Clara són dues criades que senten fascinació per la seva senyora i al mateix temps l’envegen i odien. L’aïllament social potencia aquests sentiments i per venjar-se d’ella fan una falsa denúncia a la policia contra el seu amant. Entre elles s’estimen però també s’odien per la seva rivalitat i perquè una fa de mirall de l’altra reflectint la lletjor de les seves vides.  S’alliberen d’aquest odi i de la seva frustració amb un ritual fetitxista que anomenen “cerimònia”, interpretant l’assassinat de la senyora. El joc de la representació es va perfeccionant obsessivament fins que es difuminen els límits entre realitat i ficció i prenen la decisió d’emmetzinar-la. Les germanes entren en un remolí de por i autodestrucció del que ja no saben sortir…

  Les criades (Tràiler)

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes