El Voluntariat per la llengua present a la 19a Mostra d’Entitats de Vic

Dissabte, 6 de maig va tenir lloc la 19a Mostra d’Entitats de Vic i, com cada any, el Voluntariat per a llengua hi va ser present juntament amb una setantena d’entitats, associacions, fundacions i altres col·lectius que van mostrar els seus projectes i que van compartir amb la ciutadania.

La Mostra d’Entitats de Vic ja és una jornada de referència per al teixit associatiu. Durant tota la tarda el públic assistent a la mostra va gaudir d’una àmplia programació als estands de les entitats i als dos escenaris habilitats al llarg del recorregut, on hi va haver actuacions musicals, espectacles familiars, tallers i activitats variades organitzades per les mateixes entitats.

La participació a la Mostra d’Entitats de Vic és un bon aparador per donar a conèixer el programa Voluntariat per la llengua a la ciutadania.

 

Si voleu veure totes les fotografies feu clic aquí.

 

Print Friendly, PDF & Email