• Al maig visitem l’ermita de Sant Cebrià de Cabanyes, d’estil romànic

  L’itinerari ens ha dut fins al jaciment ibèric i al turó de les Maleses, passant per les fonts de la Canaleta i de la Guineu.

  Una de les sorpreses de l’excursió ha sigut poder visitar l’interior de l’ermita de Sant Cebrià de Cabanyes, situada al municipi de Sant Fost de Campsentelles, antiga parròquia del nucli de Cabanyes, que va ser fusionada a la de Sant Fost el 1504. Des d’aquest punt hem contemplat la bella panoràmica.

  “Parla i fes camí…” acomiada les sortides matinals d’aquest primer semestre amb la satisfacció d’haver aconseguit quatre anys consecutius de passejades mensuals (des del febrer 2014). El nostre agraïment al grup de voluntaris que vetllen perquè cada passejada tingui un recorregut i un contingut diferents; la simpatia, entusiasme i implicació de tots ells han fet possible aquest repte.

  Ara sí, engresquem a tothom a venir a la darrera caminada… “la nocturna”!

 1. Gemma

  04 Mai 18
  9:36 #

  Felicitats!

  A mi em sembla que conèixer l’entorn, fer salut tant física com psíquica i a més tot en català es pot qualificar d’excel·lent!!!

  Jo sempre m’ho he passat molt bé! gràcies als organitzadors!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      


Categories


Etiquetes