• Sessions del 21 i el 23 d’octubre

  Escrit per el 24 de Octubre del 2014 a les 10:41 a: General

  c2Aquesta setmana hem començat el curs de nivell C2. El primer dia, després de les presentacions, vam parlar dels recursos que ens poden ajudar a resoldre dubtes a l’hora d’escriure i parlar en català. Recordeu que teniu tots els enllaços al blog. Per poder conèixer una mica millor aquests recursos i aprendre alguns trucs, vam fer aquest exercici.

  Vam fer un article d’opinió sobre el canvi d’hora i a la classe de dijous vam corregir-lo entre tots. Vam comentar els errors més habituals, especialment d’accentuació i ortografia. Pel que fa a la gramàtica hi havia molts dubtes sobre l’ús de les preposicions per i per a.

  El proper dia acabarem de comentar els errors de cohesió del text. Parlarem dels connectors més habituals i d’alguns aspectes de la puntuació.

  Benvinguts al curs!

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!