• Classes 29 i 30 d’abril

  Escrit per el 30 de Abril del 2015 a les 17:44 a: General

  Amb el grup del matí, després de repassar els dubtes de la unitat 12 del llibre de Teide, hem vist els connectors concessius de la pàg. 165 del llibre de Teide i hem fet la primera frase de l’exercici 12, la resta són per deures. Amb el grup del vespre hem corregit les frases que quedaven i també heu fet la posada en comú sobre els temes relacionats amb la feina que vau debatre el passat dimarts (ex. 1, pàg. 158).

  Després hem respassat i practicat la caiguda de les preposicions davant la conjunció que (exercici 15, pàg. 166). Per deures, acabar l’exercici.

  A continuació hem practicat les formes verbals en frases condicionals.

  També hem vist la pronuncia de mots que poden presentar dificultat a causa de la síl·laba tònica (exercici 20, pàg. 168) i les frases fetes de l’exercici 21.

  Per acabar, hem treballat el lèxic de l’exercici 22, pàg. 169.

  Finalment, hem fet un exercici de gramàtica i comprensió oral a partir de la cançó Benvolgut del grup Manel.

  Per deures, feu la comprensió oral que vaig penjar l’altre dia sobre l’addicció a la feina, acabar els exercicis que no haguem finalitzat a classe, fer l’exercici 4 de la pàg. 175 del llibre de Teide (pronoms), fer una recopilació dels errors que heu comès al llarg de totes les expressions escrites que heu fet durant el curs i repassar les paraules que presentat dificultat de pronúncia (ex. 20, pàg. 168 i ex. 5, pàg.70 de Teide).

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!